Produkt bild Studentmössa i Lundamodell

Studentmössa i Lundamodell

Fira din studentdag med stil med Vasastudents skräddarsydda Lunda-modell! Vår högkvalitativa studentmössa förenar traditionell estetik med modern anpassningsbarhet, vilket låter dig skapa en personlig mössa som firar din unika resa och framgångar.

Fri Frakt
Snabb Leverans
Egen Design
Svensk tillverkning

Få en helt unik studentmössa - Snabbt & enkelt

1
Välj design
2
Välj storlek
3
Snabb leverans
Hur väljer jag rätt storlek på min studentmössa?

På Vasastudent har vi skapat en enkel videoguide som visar hur du tar dina mått korrekt. Dessutom erbjuder vi ett skalenligt, nedladdningsbart måttband som du kan skriva ut hemma, vilket följer den standardmåtts tabell som används för studentmössor.

Hur lång är leveranstiden för en studentmössa?
Tack vare vår egentillverkning i Sverige kan vi stolt erbjuda Sveriges snabbaste leveranstid. Din unikt designade studentmössa levereras inom ca 6-8 veckor från beställningsdatum under lågsäsong och sommar.
Kan jag anpassa designen på min studentmössa?
Absolut! Vi erbjuder helt anpassningsbara studentmössor där du kan välja allt från färger och text till emblem, material och mössans form, för att skapa en mössa som är 100% unik och personlig.
Vad kostar en studentmössa?
Våra studentmössor börjar från 580 kr för enklare modeller, med ett maxpris på 1299 kr för fullständigt anpassade mössor. I maxpriset ingår även en dustbag.
Hur tar jag hand om min studentmössa efter examen?
För att din mössa ska förbli i bästa skick rekommenderar vi förvaring i den medföljande mössasken eller tygpåsen, på en plats skyddad från damm och direkt solljus.
Kan jag returnera eller byta min studentmössa om den inte passar?
Eftersom alla våra mössor är skräddarsydda efter individuella mått och designval, erbjuder vi inte ånger- eller returrätt såvida inte felet beror på oss. Vi strävar efter att alltid leverera perfektion baserat på dina angivna specifikationer.
Hur lång tid i förväg bör jag beställa min studentmössa?
För att säkerställa att du får din mössa i tid för din stora dag, rekommenderar vi att du beställer den med god marginal. Normal leveranstid är 2 veckor, men tänk på att detta kan förlängas under högsäsong närmare examensperioden. Under lågsäsong och sommar är leveranstiden ca 6-8 veckor. Nästa beräknade leveransdatum är synlig i kundvagnen.
Kan jag lägga till personliga meddelanden eller citat på min mössa?
Ja, vi erbjuder möjligheten att göra din studentmössa ännu mer personlig genom att brodera in ditt namn, valfri text eller citat, datum, eller välja bland olika emblem på både mössan och bandet.

Vasastudents Lunda-modell är en hyllning till tradition och individualitet, med en marinblå strimmel, en vit kulle av finaste sammet, en hattrem i äkta läder och ett distinkt rött foder. Den traditionella kokarden i gult med blått centrum framhäver dess klassiska skönhet. Hos oss får du möjligheten att personifiera din Lunda-modell för att spegla just din personlighet och dina akademiska bedrifter.

Varför välja en studentmössa av Lunda-modell?

Lunda-modellen har djupa rötter i studenttraditionen vid Lunds universitet, där studentmössan länge varit ett stolt kännetecken. Sedan 1867, när Lunds studentkår enades om dess distinkta utseende, har den vita sommarmössan och den mörkblå vintermössan burits av studenter som en symbol för tillhörighet och akademisk excellens. Vasastudent förvaltar denna tradition med en möjlighet till personlig anpassning.

Utseendet på Lunda studentmössa

Vår Lunda-modell skiljer sig från Uppsalamodellen genom sin mörkt marinblå sammetsstrimmel och det karaktäristiska röda fodret, en hyllning till Lunds unika studenttradition. Till skillnad från Uppsalamodellens höga kulle erbjuder vår Lunda-modell en rakare och mer distinkt profil, vilket ger en elegant och tidlös silhuett. Med Vasastudent kan du anpassa din Lunda-mössa för att göra den ännu mer personlig, oavsett om det gäller text, emblem eller andra detaljer som gör din studentmössa unikt din.

Anpassningsbara detaljer

Skapa en studentmössa som är helt unik för dig genom att anpassa:

  • Emblem: Lägg till personlig brodyr på mössans ovansida, välj bland våra yrkes symboler eller landskap eller andra betydelsefulla motiv.
  • Mössband: Välj bland svart, vitt eller mössband i någon av våra populära färger.
  • Strimma: Välj övre eller nedre strimma i en färg som representerar ditt program eller något som har en speciell betydelse för dig.
  • Kokard: Välj bland fyra populära kokarder med stenar i olika färger för att matcha din mössas design, favoritfärg eller efter din program.
  • Skärm: Välj blank eller matt skärm med eller utan matchande färgstrimma.
  • Foder: Välj bland våra populära färger & flaggor från hela världen.
  • Innerrem: Välj vårt standard band för stabilitet och komfort eller läderrem för extra komfort & lyxigare känsla.
  • Foder: Anpassa mössans inre med en flagga eller en färg som har en speciell betydelse för dig, perfekt för att lägga till en dold personlig touch.
  • Text fram & bak: Gör din mössa ännu mer personlig med brodyr av ditt namn, ett citat eller något annat som är viktigt för dig på både fram & baksida.

Kvalitet & Komfort

Våra studentmössor är tillverkade av högkvalitativa material som inte bara ser bra ut utan också är bekväma. Mössan finns i 10 storlekar och du väljer lätt rätt storlek med hjälp av vår storleksguide.

Designa enkelt i 3D

Med vårt intuitiva designverktyg är det enkelt att skapa din unika studentmössa. Gör ditt val och se resultatet i realtid tills du är nöjd & redo att beställa.

Designa & beställ din egen studentmössa redan idag!

Skapa en studentmössa som står ut och firar din unika resa och prestationer. Våra studentmössor är anpassningsbara med din egen design och erbjuder oändliga möjligheter att anpassa och personifiera din mössa, så att du kan bära den med stolthet på din examensdag och som ett varaktigt minne av dina studieår.

Beställ din skräddarsydda studentmössa idag och gör dig redo inför en av ditt livs mest minnesvärda dagar.