Två veckors leveranstid!

FAQ
VANLIGA FRÅGOR

För att göra din upplevelse så smidig som möjligt, har vi sammanställt denna lista med vanliga frågor och svar.

VAD ERBJUDER VASASTUDENT.SE?
Vasastudent.se erbjuder exklusiva och anpassningsbara studentmössor, tillverkade med svensk hantverkstradition. Vi strävar efter att skapa minnesvärda mössor för studenter som vill fira sin prestation på ett unikt sätt.
HUR BESTÄLLER JAG EN STUDENTMÖSSA?
För att beställa din studentmössa, gå till vår hemsida och välj den modell och design du föredrar. Följ sedan stegen för att anpassa din mössa och lägg till den i din varukorg. Gå vidare till kassan för att slutföra din beställning.
KAN JAG ANPASSA MIN STUDENTMÖSSA?
Absolut! Vår hemsida erbjuder en enkel anpassningsprocess där du kan välja färg, detaljer och symboler för att skapa en mössa som speglar din personlighet och prestation.
VAD INNEBÄR VASASTUDENTS FASTPRIS?
Med Vasastudents studentpaket fastpris är du alltid säker på att ditt pris inte överstiger 1.299 kr. Eventuella anpassningar utöver detta belopp är kostnadsfria.
HUR VET JAG VILKEN STORLEK JAG SKA HA?

Mösstorleken är lättast att mäta med ett måttband. Mät runt huvudet där det är som bredast vilket är vågrätt runt huvudet över mitten av pannan. Är det så att måttet hamnar mellan två hela storlekar så avrunda till det högre måttet.

Huvudets omkrets(cm)Inches (UK)Inches (US)
536 1/26 5/8
546 5/86 3/4
556 3/46 7/8
566 7/87
5777 1/8
587 1/87 1/4
597 1/47 3/8
606 1/26 5/8
617 1/27 5/8
627 5/87 3/4
637 3/48
HUR LÅNG TID TAR DET ATT FÅ MIN STUDENTMÖSSA?
Vi strävar alltid efter att leverera din studentmössa så snabbt som möjligt. Vår standardleveranstid är satt till max 2 veckor. Men för de som önskar en ännu snabbare leverans, erbjuder vi också en expressleverans på endast 3-7 dagar.
KAN JAG ÄNDRA MIN BESTÄLLNING EFTER ATT DEN ÄR LAGD?
Ja, du kan ändra din beställning om vi ej påbörjat den än, kontakta vår kundtjänst på [email protected].
VAD GÖR JAG OM JAG INTE ÄR NÖJD MED MIN BESTÄLLNING?
Vi vill att du ska vara helt nöjd med din studentmössa. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta vår kundtjänst på [email protected].
HUR KONTAKTAR JAG VASASTUDENT.SE FÖR YTTERLIGARE FRÅGOR?
Du kan kontakta oss genom att skicka ett mejl till [email protected] eller besöka vår "Kontakta Oss" sida för mer information. Alternativ kan du ställa frågor på vår chattfunktion för snabbare svar.
VILKA BETALNINGSMETODER ACCEPTERAR NI?
Vi accepterar vanliga betalningsmetoder som kreditkort (Visa, Mastercard) samt andra elektroniska betalningsalternativ som Klarna.
KAN JAG RETURNERA MIN STUDENTMÖSSA?
Vi erbjuder en returpolicy. Vänligen se våra villkor för mer information om returer och återbetalningar.
HUR KAN JAG FÖLJA MIN BESTÄLLNING?
När din beställning skickas kommer du att få ett bekräftelsemejl med en spårningslänk så att du kan följa din beställning i realtid.

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev nu och var bland de första att få de senaste uppdateringarna.