Två veckors leveranstid!

OM OSS
TRADITION & KVALITET

Vårt möte mellan tradition och kvalitet är hjärtat av det vi gör.
Ett arv som vi delar med dig i varje detalj.

Maskros

Mösskudde

Vi har byggt upp din studentmössa så att du slipper en mösskudde.

Maskros

Sammetsband

Italienskt sammetsband, var och en i en unik och elegant färg.

Maskros

Kokard

Våra kokarder Lake Star, Sunshine & Atom, är speciellt designade för dig.

ENASTÅENDE KVALITET MADE IN SWEDEN

Vasastudent står för snabb och pålitlig tillverkning av studentmössor, helt inom Sveriges gränser. Trots att vi är ett nystartat bolag, har vi över 20 års kombinerad erfarenhet inom skrädderi och har nu fokuserat vår expertis på att skapa minnesvärda studentmössor.

Vi grundade Vasastudent med en vision: att revolutionera studentmössindustrin i Sverige. Medan många andra företag importerar sina mössor utomlands har vi valt att hålla produktionen inom vårt vackra land. Varför? För att säkerställa enastående kvalitet och för att kunna erbjuda blixtsnabba leveranstider.

EXKLUSIVA MATERIAL

Endast de mest exklusiva materialen för våra studentmössor för att säkerställa estetik, komfort och varaktighet.

MINNESVÄRDA STUDENTMÖSSOR

Våra mössor är prydda med vackert italienskt sammetsband, var och en i en unik och elegant färg. Dessa band bidrar till mössans speciella karaktär och sätter en touch av exklusivitet till din studentdag.

Våra kokards, Lake Star, Sunshine och Atom, är designade med dig i åtanke. Var och en är skapad för att representera det unika i just din studieriktning. Din mössa blir ett personligt uttryck av din akademiska resa.

Varje strimma speglar din passion och ditt program. Oavsett vilket område du studerar på, finns det alternativ som gör din mössa till en sann reflektion av dig själv.

Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev nu och var bland de första att få de senaste uppdateringarna.